marekmuhely

Tárgyainkról

Minden tárgyat kézzel, egyedileg készítünk, formavilágukban az esztétikát és a funkciót szem előtt tartva.

Minden egyes tárgy külön-külön, öntőformák vagy sablonok használata nélkül formálódik, nincs két teljesen ugyanolyan kerámiánk. Természetesen készletek esetén az azonos méretet minden darabnál szem előtt tartjuk, de minimális eltérések ezeknél is előfordulnak.

Tárgyaink magas tüzű égetéssel (min. 1230 °C) készülő kerámiák, így mosogatógép-, mikro- és hőállóak. Ezzel együtt azt javasoljuk, hogy a törések megelőzése érdekében ne tedd ki őket hősokknak (tűzforró edényt ne tartsd hideg víz alá, jéghideg edénybe ne önts forró vizet).

Műhelyünkben nem használunk nehézfém vagy károsanyag tartalmú mázakat vagy vegyületeket, minden felhasznált anyag élelmiszeripari szempontból biztonságos.

Egyedi tárgyak elkészítését is vállaljuk, keress minket bátran, ha olyan tárgya(ka)t szeretnél, amit teljesen Rád szabunk. 

Esküvői köszönőajándékok (pl. kistányér, pálinkáspohár), komplett étkészletek, egyedi dekortárgyak, tányér és csésze szettek, vagy bármi amire szükséged van. Mivel nem sorozatgyártó üzem vagyunk, biztos lehetsz benne, hogy teljesen egyedi tárgyad lesz, melynek szinte lelke van.

Darabszámtól és formától függően az egyedi rendeléseket 2-8 hetes határidővel készítjük, de minden részlet, így a határidő, a szín és forma, valamint az ár is egyedi megbeszélés alapján alakul ki.

AJÁNLAT KÉRÉS EGYEDI TERMÉKRE