marekmuhely

Rólunk

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntünk, köszönjük, hogy felkerested oldalunkat. 
Weboldalunk jelenleg webshopként nem üzemel, elérhető tárgyainkról kérünk, hogy érdeklődj emailben vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a közösségi oldalainkon:
Instagram
Facebook

Az oldalon minden információt megtalálsz workshopjainkról, tárgyainkról és a rendelés menetéről.

Az oldalon látható képeket köszönjük:
Gál Dani
Natural Sentiments
Horváth Dániel
Drevnyák Dávid

Történetünk:

A műhely és így a mi történetünk a kreativitásról és az alkotni vágyásról szól.

Házaspárként, közgazdász végzettséggel, multicégek mókuskerekeiből kiutat keresve, a design, a kézzel fogható alkotás felé fordulva álmodtuk meg családi vállalkozásunkat:

a marēk műhelyt.

Agyagot a kisgyermekkori technika óra után először 2017 végén fogtunk a kezünkben, amikor egy hobbi tanfolyam keretei között megismerkedtünk ezzel a varázslatos világgal és azonnal éreztük, hogy megtaláltuk azt az irányt, amerre tovább kell mennünk.

Hobbi tanfolyamból szakmai képzés lett, egy évig tanultuk a Kárpát-medence fazekasművészetét, azonban éreztük, a hagyományőrzés mellett a kortárs design felé húz a szívünk. 

Elhatároztuk, hogy kialakítunk egy saját műhelyt, amelyet megfeszített munkával, 2020 nyarára sikerült az otthonunkban kialakítanunk, itt készültek a kezdeti időkben saját tervezésű és gyártású egyedi kerámiáink.

2021 tavasza óta a patinás Gránit Gyár területén, - amely egykor Európa egyik legnagyobb kerámia manufaktúrája volt - egy második műhelyt is kialakítottunk, itt tartjuk rendszeres workshopjainkat és itt végezzük az alkotás jelentős részét.

Bízunk benne, hogy tárgyaink elnyerik tetszésed és mihamarabb lesz lehetőségünk személyesen is megismerkedni.

Szeretettel,

Gyalog Eszter és Lukács András